SKS Herentals heeft zaterdagavond de bakens nog niet kunnen verzetten tegen  Gierle.  Eindstand 0-4.

Bij de rust was het 0-2.

Lieven Verheyen SKS-trainer : 'We zaten op geen enkel moment in de match. De bezoekers zetten alles zeer goed vast van in het begin.

We zagen dan ook nog vrij snel Jelle Heylen uitvallen. Vincent Veris werd dan ook nog aan de kop geraakt, werd een tiental minuten verzorgd, maar moest in de rust toch binnen blijven en werd naar de spoedafdeling van het ziekenhuis gebracht waar de wonde gehecht werd.

Ook werd er nog op iemand zijn hand gestaan, deze speler speelde de wedstrijd uit maar moest na de match ook naar de AZ-spoed gaan en kreeg een brace omgedaan.'

De trainer ziet zo het doek vallen over dit seizoen, de hoop op nog een remonte uit de kelder van het klassement is zo goed als onmogelijk geworden.

Hij hoopt dat er geen spelers zullen zijn die het schip gaan verlaten de volgende weken. We gaan nu van week tot week de wedstrijden proberen zo goed mogelijk af te werken en proberen al te werken naar volgend seizoen toe.

Volgend weekend is er de uitwedstrijd op Kasterlee.