SKS Herentals stond 5' voor affluiten nog 3-2 voor. Net als de vorige weken liet de verdediging het afweten. 2 lobballen van de bezoekers gaven blauw-wit de gevreesde mokerslag.

SKS begon echter stevig aan de match en kwam al na 5' op voorsprong 1-0 langs Ben De Groof op aangeven van G. Sels.

5' later kregen de bezoekers een terechte strafschop, 1-1 (10') Bruynseels.
Na 1' kon Luyten voor Heikant binnenschuiven, 1-2 (11').  Net voor rust maakte Baeten gelijk, 2-2 (37').

Pauze geeft SKS vleugels, maar zwakke verdediging doet de das om
The Harp-boys kwamen net na de koffie opnieuw op voorsprong langs een aandringende Sukmuang, 3-2 (50').  Heikant kwam regelmatig de SKS-goalie bedreigen, tot 4' minuten voor affluiten Luyten en Bosseyns telkens met een lob de eindscore vastlegden.  De bezoekers kregen nog rood voor een zware fout net voor de box.  SKS drong nog aan, maar het kalf was al verdronken.

SKS staat nu laatste in de rangschikking met 2 punten op 15.