Leider SKS Herentals maakte aan de Olympiadelaan brandhout van rode lantaarn HIH Turnhout.  De Heylen-boys lijken stap voor stap hun ambitie waar te maken om te promoveren in 4e Prov F.   Sfeer & voetbalfun alom.  De goed gevulde Special SKS-Die Hard-Fans-tribune daverde 8 keer op haar grondvesten.  Maar hield stand.

'Tegen de laatste in de stand is het toch altijd afwachten wat de wedstrijd zou brengen daar de jongens van HIH vorige week nog 3-3 speelden tegen Wechelderzande', zegt een fiere SKS-voorzitter Gerrit Van Nueten.

'Na een aftastende 10 minuten ging het gaspedaal in en dat resulteerde in 2 mooie kansen die net over en voorlangs gingen.  In minuut 14 was het zover : Joren Nuyens scoorde de 1-0 met een rush langs de volledige zijkant van het veld, en knap overhoeks binnentrapte.

Amper 2 minuten later stond het al 2-0 door Jeff Verlooy. De kopjes bij HIH gingen verder naar beneden en de weg lag open voor een hogere score. Na nog enkele gemiste kansen maakte Joren Nuyens zijn 2de van de avond en zette zo de score op 3-0, en zo ging SKS ook de rust in.

Hattrick voor Jeff Verlooy

Na de koffie gingen de Heylen-boys verder op hun elan.  Baba scoorde in minuut 51 de 4-0, nog geen 10 minuten later maakte Jeff Verlooy zijn 2e van de avond :  5-0.

HIH zakte toen volledig verder weg. Jasper Lambrechts maakte met zijn 2e de 6-0. Na enkele wissels aan beide kanten blijft het éénrichtingverkeer. Jeff Verlooy zette in minuut 70 de 7-0 op het bord dat zijn hattrick compleet maakte.

Christof Van Den Brande maakte als toetje op de taart net voor affluiten de 8-0.  De Binken moesten de kelk tot op de bodem ledigen.'

SKS Herentals blijft met 13 op 15 stevig leider. Rosselaar Hulsen, KFC Mol, Wechelderzande en Wezel Sport B volgen met 9 op 15.   NNieuws/ red. Guy Verellen.