Er vielen maar liefst 8 treffers in de derby SKS Herentals - KFC Grobbendonk : 5-3.  Het werd een  doelpuntenfestival aan de Olympiadelaan.  Jef Verloy opende voor SKS de debatten(1-0, 19').

Op het halfuur konden de bezoekers na strafschop de bordjes in evenwicht brengen : 1-1 (32').  Net na de koffie weer een penalty : Ruben Van Bael doet de thuisaanhang opnieuw juichen (2-1, 47'). 5 minuten later slaan de bezoekers weer toe :  2-2 (52').  De alomtegenwoordige Jef Verloy verschalkt nog maar eens de bezoekende defensie : 3-2  (56').

Jonas Van Gestel zet in de 75e minuut de Heylen-boys op rozen : 4-2.  Seth Peeters dikt in de 85e minuut nog aan : 5-2.   Grobbendonk zag de bui hangen, maar beet in de slotminuut nog van zich af : 5-3 (89').

Al bij al een spannende maar sportieve derby met 4 gele kaarten.