De 2e thuiswedstrijd voor de Heylen-boys kwam traag opgang met veel balbezit voor SKS maar dat niet resulteerde in kansen. De bezoekers ondergingen het spel en dreigde enkele keren maar zonder doelgevaar.

'In minuut 17 na een mooie aanval via 3 stations ging de bal net over het doel. Na deze kans werd de druk van de thuisploeg groter en kwamen er nog enkele kansen via Verlooy en Ruben Van Bael.

In minuut 35 was het raak.  Na een afstandsschot van Vince Van Gestel vanop 30m ging de bal in de verste hoek binnen 1-0. Ook de ruststand.

De tweede helft was het alles SKS dat de klok sloeg.  De sterk keepende doelman van Pulderbos maakte geen enkele fout.

Maar in minuut 82 nam Joren Nuyes de bal vanop 35m op de sloef en knalde de bal de winkelhaak in. De 3 punten waren binnen en de resterende minuten werden rustig uitgespeeld.  Met een 7 op 9 heeft SKS de start niet gemist.'