'Na de gelijke spelen van de vorige 2 weken en het ontslag van trainer Van Brantegem waren de spelers van SKS extra gebrand om een goed resultaat neer te zetten', zegt Steven Haest, sportief manager SKS.  'Ze kwamen dan ook met het mes tussen de tanden uit de kleedkamer.

In het begin was het nog wat zoeken en moest Maes attent zijn op een schot van de bezoekers. Hierna toonde de thuisploeg echter veel grinta en drive naar voren toe. Dit resulteert dan ook in grote kansen voor Van Gestel en Zamrouni. Hier had altijd gescoord moeten worden.

Maar na 20min is het dan toch raak. Na een hoekschop van Pulderbos schakelt SKS razendsnel om en is het Bogaert die Van Gestel bedient die na een spurt vanop de eigen baklijn de bal in doel werkt.

Herentals krijgt hierna nog wel kansen maar de score uitdiepen lukt niet meer. De bezoekers kunnen Maes ook niet meer bedreigen en zo gaan we rusten met een 1-0 voorsprong voor SKS.

De 2e helft heeft minder om het lijf en is het Pulderbos dat iets beter in de wedstrijd komt. Kansen kan het echter niet afdwingen. Ook de kansen van SKS zijn op 1 hand te tellen. Verlooy komt nog oog in oog met doelman Smits en besluit dan onzelfzuchtig de bal breed te spelen op Zamrouni die makkelijk kon binnentikken.

Ref Wagemans besluit echter de goal af te keuren voor buitenspel tot verbazing van de SKS spelers. Het is toch Verlooy die in de slotminuut van de wedstrijd de 2-0 eindstand op het bord brengt.

Zo start trainer Holemans met de 3 punten en kan dus tevreden zijn over het resultaat en de mentaliteit van zijn jongens. Hopelijk kunnen ze hier volgende week op Oosthoven een vervolg aan breien en mee blijven doen voor een plek in de top 4 van het klassement', besluit Steven Haest.

Verslag P. Verlooy  Nnieuws.