De SKS-derby tegen de buren uit Pulle lokte zo'n 200-tal supporters naar het Stade Eugeen Pluys aan de Olympiadelaan.  Het bleef een brilscore: 0-0.

'De supporters uit Pulle trokken grote ogen bij het bekijken van het wedstrijd waar liefst 4 SKS-jongens van 16 jaar op stonden en zelfs eentje startte aan de wedstrijd', zegt Thijs Van Nueten.  'Waar wij als club enkel enorm trots en fier op kunnen zijn.

SKS trok fel van start in het eerste kwartier met 2 kansen via Jason Verschaeren en Van Den Bosch maar beiden gingen voorlangs.

Pulle prikte tegen met een kopbal dat hoog over ging, in minuut 25 werd Daan Delreu zeer zwaar getackeld waar de scheids enkel een fout inzag zonder kaart maar Daan wel werd afgedragen van het veld, einde wedstrijd voor hem.

Deze werd vervangen door Glen Van den Boogaard, zo ging de wedstrijd verder met voor beide ploegen geen uitgespeelde kansen meer tot aan de rust.
In minuut 55 na een kopbal duel van Arnout Geens moest deze eveneens het veld verlaten om deze wonde te laten naaien op de Herentalse spoeddienst.

Amin Hamich was z'n vervanger en probeerde onder grote leiding van Jasper Lambrechts mee de lijnen op het middenveld uit te zetten, deze wedstrijd met weinig doelpogingen was zeer afmattend met hoge druk langs beide kanten en de zeer felle duels.

In minuut 65 werd Verschaeren (SKS) vervangen door talent Lino Bernadon die het veld moest verlaten door een kleine verrekking alsook Roel Lenaerts (SKS) werd naar de kant gehaald daar deze kampte met krampen en werd vervangen door Dries Mollen, zo waren al de wissels opgebruikt.

De laatste 10 minuten werd de druk van Pulle groter en ze creëerden nog 1 grote kans met een te korte terug speelbal waardoor Pulle alleen voor Jens Maes kwam maar de bal met een schitterende redding in corner kon duwen.
Zo blijf het 0-0 in deze fel bevochten wedstrijd.'  Foto Gerrit Van Nueten SKS.