'In deze laatste wedstrijd van de reguliere competitie kwam het in de kelder geklasseerde Alberta op bezoek aan de Olympiadelaan.

'Van het grote verschil in het klassement was er tijdens de eerste helft weinig te merken en hielden de beide ploegen elkaar in evenwicht zonder grote kansen : ruststand 0-0', zegt Thijs Van Nueten SKS.

'Net na de pauze sloeg de vlam in de pan met gelegenheidsspits Jonas Peeters kreeg SKS meerdere kansen maar een sterk keepende bezoekende doelman verhinderde de 1-0.

In minuut 60 was het dan zover met de openingstreffer via Jonas Peeters die 5 minuten later de assist gaf voor de 2-0 via Van den Brande.
Alberta zakte verder weg en zo werd de voorsprong nog vergroot tot 5-0 via Peeters, Verlooy en Lenaerts.  Nu kunnen we voluit gaan voor promotie via de eindronde.'

Volgende donderdagavond 5/5 heeft de trekking van de eindronde plaats.

SKS START MET VROUWENPLOEG

'Ben je 16 jaar of ouder en wil je graag voetballen? SKS wil op termijn een stabiel vrouwenteam in competitieverband uitbouwen, met vrouwen die er vol voor willen gaan.

Waarom?

Om de doorstroming te verzekeren voor de meisjes die vandaag al voetballen bij SKS en om meer vrouwen in en rond Herentals de kans te bieden om te voetballen.'