SKS Herentals kon geen vuist maken tegen een sterker en gemotiveerd Wechel.

'Op een nat maar perfect te bespelen veld, speelde SKS zijn tweede thuismatch op en een rij en kon eventueel het een mooie reeks van 4 overwinningen verderzetten' zegt Philippe Verlooy SKS.  'Maar Wechelderzande had nog iets recht te zetten na het verlies van vorige week op het veld van KFC Verbroedering Alberta.

Het openingskwartier werd gedomineerd door de bezoekers zonder echte doelkansen echter. SKS startte zwak maar kon na een kwartier het evenwicht herstellen. Geen van beide ploegen vond echter oplossingen, wat resulteerde in een brilscore aan de rust zonder doelkansen aan beide kanten.

De rust bracht echter geen beterschap tot Verbaeten de score opende, 0-1 (66'). En dan gaat het snel binnen de 10 minuten staat het 0-3, na goals van Smits en Bovri. 3 ballen tussen de palen en 3 goals. SKS kan hier enkel maar een kopbal van Verlooy tegenoverstellen maar deze wordt in corner verwerkt door Lefever.

Een teleurstellend resultaat voor SKS dat kostbare punten verliest. Volgende week zullen de 3 punten broodnodig zijn om de aansluiting met de top van het klassement te behouden.'  Philippe Verlooy/ Steven Haest/ Nnieuws