SKS Herentals kreeg 6e geklasseerde KFC Wechelderzande B in de eindfase na een spannend treffen helemaal op de knieën : 2-0.

'De Heylen-boys willen hun dromen waarmaken', klinkt het in de SKS-kleedkamers.

Doelpunten van Lenaerts op het halfuur (1-0), en de geruststellende 2-0 van Verlooy (86') stuwen SKS richting koppositie in 4e Provinciale F.

Tweede geklasseerde Grobbendonk volgt op 1 punt, was vrij en heeft een wedstrijd minder gespeeld.  Het blijft intens spannend in 4e F.

'Wechel altijd al een moeilijke tegenstander geweest'

Een superblije SKS-voorzitter Gerrit Van Nueten : 'Wechel is altijd al een moeilijke tegenstander geweest in het verleden. De wedstrijd begon rustig langs beide kanten en werd er vooral naar elkaar gekeken. Na 10 minuten  dreigde SKS een eerste keer via Ruben Van Bael.

Wechel antwoordde direct met een schot voorlangs, de wedstrijd kabbelde verder, tot de bezoekers in minuut 30 en grote kans creëerden meer deze zag gepareerd worden door weer een uitstekende keepende doelman Jens Maes.  Door de hier opvolgende counter maakte Roel Lenaerts er 1-0 van. Ook de ruststand.

Na de rust werden er nog weinig kansen weggegeven en probeerde Wechel via powerplay alles op alles te zetten voor de gelijkmaker. Jeff Verlooy knalde de verdiende 2-0 eindstand op het bord.