Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SKS Herentals - KVV Blauwvoet Oevel 2-6 : 'SKS schuift uit, van 2-0 naar 2-6'

25 minuten. Zo lang duurde het sprookje van SKS Herentals tegen Blauwvoet Oevel. De thuisploeg speelde misschien wel haar beste voetbal van het seizoen, wat resulteerde in 2 knappe doelpunten.

'Eerst stuurde de 17-jarige Dries Mollen zijn leeftijdgenoot Daan Delrue diep, die hard voorzette. Jonas Peeters werkte de 1-0 binnen. Kort daarna was het Mollen die na een combinatie met Delrue de bal voor doel gaf. Dit keer werkte Ruben Van Bael af: 2-0.

SKS leek de wedstrijd in handen te hebben.  Maar voetbalwetten zijn ondoorgrondelijk.  In een paar minuten tijd kantelde de wedstrijd helemaal. Bij een paar warrige fases voor het Herentalse scoorde Oevel het ene doelpunt na het andere. Erop en erover: 2-3.   SKS kreeg een nooit geziene morele klap.  De bezoekers roken bloed aan de Olympiadelaan.  Onder meer een strak afstandsschot ging vlot binnen met de ruststand : een verbijsterende 2-5.  Ongeloof bij het thuispubliek na zo’n knap wedstrijdbegin.

Na de rust had de wedstrijd nog weinig om het lijf. Vrij snel viel de 2-6, waardoor het laatste greintje hoop op een SKS-remonte in rook opging.  Zo blijft SKS met 9 punten in de gevarenzone staan.'