SKS Herentals geraakte op een zwaar veld op voorsprong via De Groof. De bezoekers kwamen gelijk via Cornelissen. In de tweede helft maakten ze het verschil. SKS Herentals had er geen antwoord op.

SKS Herentals begon echter sterk aan de wedstrijd. Jeurissen zonderde De Groof af en die gaf de bezoekende verdedigers het nakijken. De Groof legde mooi naast de bezoekende doelman in doel, 1-0.

Merksplas bleef naar voor trekken en na een strafschopfout schoot Cornelissen de 1-1 op het bord.

Beide doelmannen toonden zich van hun beste kant en geen van beide teams slaagde er in te scoren.

1-1 met de rust.

Na de rust bleef Merksplas sterker en speelde het beter georganiseerd. Peeraer kon twee keer scoren en velde een zwaar verdict voor de thuisploeg: 1-3.