Lichtaart begon gretig aan de wedstrijd. Na 6’ en na mistasten in de verdediging maakte Bart Moorkens de 0-1.  De bezoekers domineerden de match en de eerste bal tussen de paal voor de thuisploeg kwam er pas na 30’ spelen.   Van dan af nam SKS het initiatief. Steve Nijs kreeg de bal van Jef Van Opstal en trapte keihard binnen 1-1.  Dit was ook de ruststand.

SKS kwam goed uit de kleedkamer en drukte Lichtaart op hun helft.  Wit-blauw was nu baas op het middenveld. Enkele aanvallen werden nog afgevlagd voor buitenspel.  Op de 56’ scoorde Jef Van Opstal de 2-1 na voorbereidend werk van Sukmuang.   De thuisploeg drukte door en 5 minuten voor affluiten nam Sumuang alle twijfels weg met een loeihard schot in de kruising, 3-1.

Verdiende zege van SKS Herentals dat nu 3 overwinningen op rij heeft en de laatste 6 matchen niet meer verloor.  Volgende week opnieuw een rustdag.

Op 23/11 speelt SKS om 14.30u thuis tegen KFC Mol.  M. Lauwers / NNieuws / foto's G. Verellen.