SKS Herentals kreeg op het veld van Ross. Hulsen heel wat mooie kansen maar o.m. Tjen Sukmuang en Jef Van Opstal verzuimden ze af te werken. Zelfs een drie-tegen-één situatie konden de Herentalsenaren niet uitspelen. Bij de rust bleef het 0-0.

Net na de koffie kwam de thuisploeg op voorsprong. Ooms mocht vrij inkoppen. Op het uur hingen de bordjes gelijk: 1-1 met een doelpunt van Jonas Peeters. Die verraste met een ver schot de lokale doelman. De bezoekende doelman Filip Wuyts kon eerst de 2-1 nog voorkomen toen hij een doorgebroken aanvaller van de thuisploeg prima afstopte. Enkele minuten voor tijd kreeg bezoeker Van Looveren  een tweede gele kaart en moest vroegtijdig van het veld. Uit de vrijschop scoorde Van Hoof voor Ross. Hulsen de winnende treffer.

De bezoekers en toeschouwers hadden alvast lovende woorden voor de vrijwilligers bij de thuisploeg die het terrein perfect sneeuwvrij hadden gemaakt.