U bent hier

SKS Herentals - Noordstar 1-4 : SKS blijft op de sukkel - foto's

Herentals
11.02.2018 - 11.49u
Door: Herman Gezelle

Heel wat supporters op de derby SKS Herentals - Noordstar bij vriestemperaturen, maar met een sneeuwvrije grasmat. 130 betalenden. 

Een 1e helft die voor beide teams kansen gaf.  De bezoekers hadden echter veldoverwicht, dat resulteerde in de 0-1 (12') bij de rust.

Na de koffie begon Noordstar meer druk te zetten.  De pijnpunten van SKS kwamen bovendrijven : veel gekwetsten waaronder doelman en duivel-doet-al Jens Maes. Dat blijft wegen op de resultaten.

De bezoekers scoorden op korte tijd nog 3 knappe goals, 1-4.  Schenk kon de lokale eer redden in de eindfase.  Eindstand 1-4.

Noordstar coach Bert Van Hove : 'Blij met de 3 punten'

Noordstar coach Bert Van Hove was erg blij met de 3 punten. 'Na de verliesmatch tegen VC Poederlee moesten de jongens iets rechtzetten.  Dat hebben ze met brio gedaan.

We zijn goed gestart, de 0-1 in de 12e minuut gaf vertrouwen. Na de rust hebben we op 10 minuten doorgedrukt en stond snel de 1-3 op het bord.   Nu kunnen met ons jong team met goeie teamspirit verder bouwen aan de ploeg.'

Lieven Verheyen SKS-trainer : 'Kansen genoeg' 

'We kregen kansen genoeg, maar de afwerking was zoek.  De gekwetsten-boeg blijft nog vol, dat voel je uiteraard.  Maar de jongens hebben alles gegeven, en daar ben ik fier op.  We denken volop al aan het volgend seizoen.'

'We laten het niet aan ons hart komen, dat klassement', zegt Steven Haest, sportief manager bij SKS Herentals. 'We hadden 130 betalenden en een supergoei kantine.  Meer moet dat niet zijn.'

imageMeer nieuws

Dominic De Gruyter PFL : 'Opdrachten strikt beperkt nu, maar we bouwen verder, ook tijdens deze crisis'

Internationaal | Kempen regio | Nationaal 04.04.2020 - 17.51u reading time6min

PFL uit Beerse, dat audiovisuele ondersteuning aanbiedt, maakt zich klaar om na de coronacrisis nog sterker naar voor te komen. Het bedrijf is bezig met een uitbreiding én de opstart van een buitenlandse vestiging.

'Door de veiligheidsmaatregelen met de coronacrisis zijn ook bij PFL veel opdrachten weggevallen of uitgesteld', zegt zaakvoerder Dominic De Gruyter.

Het grootste terras van Neteland

Grobbendonk | Herentals | Herenthout | Neteland | Olen | Vorselaar 04.04.2020 - 03.22u

Mogen we dit weekend barbecueën?

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 04.04.2020 - 00.59u

Coronamaatregelen nieuwtjes Herentals & Neteland

Coronamaatregelen nieuwtjes Herentals & Neteland
Herentals | Neteland 03.04.2020 - 19.02u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto