De eerste competitiematch van het nieuwe seizoen voor SKS was woensdagavond de thuismatch tegen de buren van Olen United.  Deze derby beloofde een spektakelstuk te worden, door de hevige regenbui lag het veld er doorweekt bij. De kassier van SKS  mocht 140 betalende toeschouwers begroeten.

De wedstrijd was nog geen 5 minuten bezig of De Busser kon de 0-1 voor Olen al binnenkoppen.  SKS ging meteen op zoek naar de gelijkmaker. In de 14 minuut kwam Van Den Bogaert op links in balbezit, die gaf de bal perfect voor en Verlooy kopte de 1-1 tegen de netten.

De wedstrijd viel wat stil en er viel niets meer te noteren tot 5 minuten voor rust. Verlooy zette zich door op rechts, hij bracht de bal terug naar het penalty maar Schenk trapte de kans naast.

De 2e helft was nog maar net bezig en Olen kon weer op voorsprong komen. De Busser kon op vrije trap simpel de bal binnen tikken. Lang kon Olen niet genieten van deze voorsprong. 2 minuten later werd er een penaltyfout gemaakt op Verlooy en Schenck zette deze penalty feilloos om.

Na de 2-2 trok SKS het balbezit naar zich toe, maar het was weer Olen dat kon scoren. De Busser kon zijn hattrick simpel binnen leggen na een foute beoordeling van keeper en verdediger. Olen bleef stug verdedigen en SKS geraakte niet echt aan kansen.

In de 67 minuut kwam de gelijkmaker letterlijk uit de lucht vallen, Mertens nam een vrije trap van op 35 en die viel net onder de lat binnen.

Na de 3-3 waren er nog 2 grote mogelijkheden voor Herentals. Van Den Eynden kwam één keer in balbezit net buiten de baklijn, maar trapte net naast. De ander kans was nog net iets groter, toen trapte hij de bal naast vanop het penaltypunt. Verder vielen er geen kansen meer te beleven en bleef deze wedstrijd steken op 3-3.

Zondag aanstaande speelt SKS op Wechelderzande (aftrap om 15u).  SH/Nnieuws.