Vanavond om 19.30u speelt SKS Herentals thuis tegen Oosterzonen B.  Lieven Verheyen treedt aan als nieuwe SKS-coach. 

'We hebben 2 trainingssessies van ruim 2 uur achter de rug waarin nadruk lag op organisatie en positivisme en beleving', zegt Lieven Verheyen. 

'Visie op korte termijn : positieve lijn vinden en dit door hele kleine stappen vooruit te maken. Nederig zijn en realiteit van 0 punten en zeer negatief doelpuntensaldo niet vergeten.

Ideaal scenario is dat we in december nog mogen hopen op verlengd verblijf in derde provinciale maar makkelijk zal het niet zijn.

Spelers hebben afgelopen week wel goede mentaliteit getoond. Lijst van geblesseerden nog enorm lang (niemand komt terug) en Jonas Peeters geschorst.

Ik wil Steven Van Vlasselaer  bedanken voor de manier waarop hij fakkel overgedragen heeft aan mij. en dat ik met Werner Holemans en Filip Wuyts een hechte trainersstaf vorm.   Ik ben in een mooie en warme club terechtgekomen, die op dat vlak een evenbeeld is van Nijlen, waar ik een supertijd heb beleefd', besluit een enthousiaste Lieven Verheyen.

SKS Herentals: Van Den Eynde en Heylen (allebei knie) blijven out. Ook Van Den Brande (lies) is nog niet fit. Peeters is geschorst.

Oosterzonen B: iedereen is beschikbaar.

De supporters zijn benieuwd of SKS de eerste punten van het seizoen kan pakken.

SKS Herentals - Oosterzonen : zaterdagavond om 19.30u.