Al na enkele minuten mocht de thuisaanhang juichen na een goal van Verlooy. De bezoekers scoorden al even snel de 1-1. Na 7' was de rust- en eindstand al bereikt.

In echt honds herfstweer vonden beide teams dat het welletjes was geweest.

Luc Heylen SKS-pr  : 'Voor onze wedstrijd thuis tegen Poppel moesten we 3 spelers missen. Onder voortdurende stevige buien maar op een zeer goed bespeelbaar veld kwam de eerste kans voor thuisploeg. Vrije trap van Baert en Verlooy kan er een voetje tegen zetten voor de keeper de bal kan pakken, 1-0.

Lang kunnen we onze voorsprong niet vasthouden want na 7 min kan Verschueren een voorzet vrij inkoppen, 1-1.  SKS probeert dan te voetballen maar met het striemende weer en de tegenstanders die dan al blij waren met een punt, konden we nog wat kansen krijgen, maar er kond geen enkele benut worden. I

In de de tweede helft zijn we helemaal baas met nog enkele kleine kansen voor SKS. Doelman Maes kon de kleine kansen van Poppel tegen houden zodat de eindstand op 1-1 bleef. We verdienden misschien wel de overwinning maar in voetbal tellen alleen de doelpunten.