Het treffen tussen de nummers 5 en 6 in 4e provinciale E heeft wel voor een geanimeerde wedstrijd gezorgd in een goed gevuld Olympiadelaan-stadion.  Maar doelpunten vielen er niet.  Het bleef een brilscore tot affluiten.

SKS Herentals - Rosselaar Hulsen 0-0.  Al bij al een billijke puntendeling tussen twee teams die 100% aan mekaar gewaagd zijn.

'Bij SKS starte voor de 2x op rij een 16-jarige jeugdspeler in de basis Thomas Branckaerts', zegt Thijs Van Nueten, SKS-pr.

'Het eerste kwartier was voor de bezoekers met veel balbezit maar geen doelgevaar. Daarna nam SKS het spel over en konden er via de spitsen enkele kleine kansen afgedwongen worden.  In het laatste kwartier van de eerste helft kwam Rosselaar meer en meer opzetten en dit resulteerde in enkele grote kansen meer een zeer sterk keepende Jens Maes voorkwam erger.

In de tweede helft kreeg SKS via Baba een grote scoringsmogelijkheid, maar hij miste. Het spelbeeld in de tweede helft ging op en neer met enkele reddingen van de keeper van Rosselaar op schoten vanuit de tweede lijn maar verder werd hij niet op de korrel genomen.

Daarentegen moest Jens Maes alles uit de kast halen om de 0 op het bord te houden. 0-0 de eindstand waar SKS tevreden mee mocht zijn.'