Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SKS Herentals schiet te laat wakker op bezoek bij KVV Blauwvoet Oevel : 2-1

SKS Herentals is er niet in geslaagd een vierde overwinning op rij te boeken. Op bezoek bij Blauwvoet Oevel, 4e in het klassement, werd de logica gerespecteerd. De weinig hoogstaande wedstrijd eindigde op 2-1.

'Gesterkt door hun sterke thuisreeks de voorbije weken begon SKS gretig aan de partij, maar de 1-0 van Oevel (na een frommelgoal) drukte die drive snel de kop in. Op het slecht bespeelbare veld kwamen de bezoekers amper tot kansen, terwijl Oevel wel aan 100% scoorde. Kevin Geudens maakte er met een heerlijke pegel in de kruising 2-0 van. Op een verdwaalde kopbal tegen de paal na, kon SKS daar weinig tegenover stellen. Ruststand: 2-0.

Ook na de pauze kabbelde de wedstrijd verder, geen van beide ploegen zorgde voor noemenswaardig doelgevaar. Pas toen Jonas Peeters rond de 80e minuut de 2-1 binnenkopte, sloeg het vuur een beetje in de Herentalse pan. Maar het was too little too late.  De ervaren thuisploeg haalde met succes het tempo uit het slotoffensief en hield stand.

Een punt was voor SKS niet helemaal gestolen geweest, maar al bij al viel er ook weinig af te dingen op de 2-1-overwinning van Blauwvoet Oevel.'  Thijs Delrue/NNieuws.

Deel dit artikel