De fel gehavend bezoekers met maar liefst 8 gekwetsten in de lappenmand, konden in de eindfase toch het verschil maken.  De thuisploeg hoopte eindelijk eens de 3 punten thuis te houden, maar Ben De Groof besliste na een vrije trap daar anders over (85', 0-1) (foto).   De eerste helft bood weinig kansen aan beide kanten.  Na de koffie streden de buren uit Olen iets steviger, waarbij Jan Beirinckx nog rood kreeg, na 2x geel.

Een zwaar teleurgestelde blauw-wittrainer Kevin Pauwels : 'Het was een erg slechte match voor ons.  In de 2e helft hoopte ik meer vuur bij de jongens te zien.  Dat is gedeeltelijk gelukt, maar het tegendoelpunt kwam erg ongelegen, en dan nog tegen 10 man.'

De rood-wit-boys van SK-trainer Koen Verlooy bleven met veel supporters nog lang in de SKS-kantine 'hangen' en zetten een feestelijke nacht in.

Zwak SKS kan niet bevestigen

SKS-pr Patrick Van Looy : 'Zwak SKS kan niet bevestigen. Begrijpe wie begrijpe kan, twee weken tegen de leiders aanspraak maken op een zes op zes en vandaag de maat niet kunnen nemen van een Hezewijk dat in de eerste  helft de bovenhand nam, maar in de tweede helft het spelmoest ondergaan. Na de rust kansen met hopen,  als je ze niet tegen de netten duwt, dan krijg je het deksel op de neus.

Hezewijk kreeg in de 2e helft één reële kans en in de 85e minuut, op een stilstaande fase 0-1 door Ben De Groof (die mocht invallen na een lange kwetsuur), trouwens ex-speler van SKS.  Dan proberen om de gelijkmaker te lukken. Maar door slordig werk en gemakzucht wringen we alleen de kansen de nek om zonder het af te maken .Tenslotte wordt Hezewijk nog herleid tot tien man maar nog mocht het niet baten. Sommige spelers moeten zich is dringend  herpakken en het heft in handen nemen.  Volgende week spelen we terug thuis,  tegen Pulderbos om 14.30u.'  (PVL)