SKS Herentals was goed begonnen aan de derby tegen de buren uit Poederlee.  Jonas Peeters knalde met een knap afstandschot de 1-0 binnen (4').  Dezelfde Peeters maakte echter in de 24' een duwfout in de 16.  Een terechte penalty die Driesen zuiver omzette, 1-1 (24').  De Hegge-boys bleven sterk aanvallend spelen.  Dat resulteerde in de 1-2 met een geplaatste kopbal van Boons (27').    Driesen lobte mooi binnen op links in de winkelhaak, 1-3 (40').   Baeten probeerde nog met een kopbal de stand te milderen, maar de bal ging naast.

Na de koffie kon wit-blauw de bakens niet meer verzetten.  In de 48' mocht Amezian de 1-4 binnenschuiven net naast de SKS-goalie.   VC Poederlee bleef aandringen met een pak kansen.  Dezelfde Amezian legde einduitslag vast na een fout in de thuisverdediging, 1-5 (72').

Ondernemer Gerrit Van Nueten bij bestuur SKS Herentals?

SKS blijft met veel gekwetsten hopeloos laatste met 0 punten.  Maar er is toch hoop in de cluborganisatie.  Marcel Lauwers en de bekende ondernemer Gerrit Van Nueten (o.a. ex-Den Thijs) runnen voorlopig de club na het ontslag van Jan Van Eccelpoel.   Gerrit Van Nueten doet de sponsering en de kantine.  Over bestuursfuncties wordt op korte termijn nog beslist.