SKS Herentals heeft zelfs 2 strafschoppen niet kunnen benutten en zakt naar vierde provinciale. Geklopt op de meet noemen ze dat. SKS Herentals hield in de eerste helft gelijke tred met de bezoekers maar scoren zat er niet in.

De hoop bleef bij SKS zeker nadat het bericht kwam dat Exc. Vorst tegen Oevel op 0-1 was gekomen. In het begin van de tweede helft werden er in een tijdspanne van 5 minuten 2 strafschopfouten gemaakt op Tjen Sukmuang. De strafschopnemers van dienst Eder en Bleys stuitten op de bezoekende doelman.

En zoals een harde voetbalwet dan nog altijd geldt: het doelpunt valt dan aan de overzijde. Wanneer dan ook nog een doelpunt van Sukmuang bij de thuisploeg werd afgekeurd, was de degradatie een feit.

SKS wil met frisse moed in 4e provinciale van start gaan.