SKS Herentals verdiende tegen Oevel op basis van wilskracht een gelijkspel. Helaas bleek dat niet voldoende voor een puntje tegen Oevel. Scheidsrechter Dimitri Heylen was de gebeten hond.

Oevel en SKS Herentals hielden mekaar in de eerste helft in evenwicht. Jamal kreeg voor de thuisploeg een uitstekende kans maar liet die aan zich voorbij gaan.

Oevel ging tien minuten voor het einde van die eerste helft steviger drukken en kreeg kansen. Eerst redde de thuisdoelman nog maar op corner kon de vrijsstaande Sven Gorts toch de 0-1 binnenkoppen.

Oevel kreeg nog enkele kansen maar het bleef bij de rust 0-1. Na de rust probeerden de bezoekers snel de 0-2 te maken maar ze besloten te zwak.

SKS kwam zelfs op 1-1 nadat de bezoekers tevergeefs voor een fout vroegen op een van hun verdedigers en de bal bij Tjen Sukmuang kwam. De kapitein van SKS miste niet.

SKS wou absoluut die 1-1 vasthouden maar kreeg het deksel op de neus. Na balverlies kwam de bal bij bezoeker Roothoofd en die scoorde met een knap schot in de linkerbovenhoek.

SKS probeerde nog tegen te prikken en de gelijkmaker te scoren. Tot tweemaal toe claimden ze een strafschop maar scheidsrechter Heylen floot ze niet. Hij deelde nog twee lichte gele kaarten uit.

Zondag voetbalt SKS Herentals op het veld van Herenthout.