Linda Olen moest bijna gans de 2e helft met 10 spelen tegen SKS Herentals. Toch vond de thuisploeg geen antwoord op het tactisch scherpe spel van de bezoekers. Zamrouni maakte voor Linda Olen wel in blessuretijd de overdreven 2-4.

De thuisploeg was al na 2' op achtervolgen aangewezen toen bij de bezoekers Jimmy Heylen werd afgezonderd en doelman Vermeerbergen met een lob kansloos liet: 0-1.

Amper 6' later stond het 1-1 wanneer Michaël Baeten Pironet de kans gaf om de gelijkmaker te scoren: 1-1.

Van den Heuvel kopte nog voor de rust de 1-2 binnen na assist van Hermans.

In de tweede helft kreeg Karim Bouhmocine de rode kaart voor natrappen. Pironet lukte nog de aansluitingstreffer 2-3 maar in een allesomvattend slotoffensief kon Zamrouni voor de bezoekers de 2-4 scoren omdat thuisdoelman Jens Vermeerbergen mee ten aanval was getrokken.

Ludo Coenen / beelden Guy Verellen / Nnieuws.