SKS werkte een vlotte wedstrijd af bij rode lantaarn HIH Turnhout: 1-2.
'Op de open vlakte van de Leemshoeve was het alles behalve gemakkelijk voetballen met de kleine storm die er raasde.

SKS startte de wedstrijd met liefst 3 16-jarigen in de basis.  Het eerste kwartier was aftastend. HIH kwam uit het niets na 16 min. op voorsprong met een heerlijk doelpunt van Hulselmans waar Jens Maes het nakijken op had.
In minuut 31 maakte Jef Verlooy de verdiende gelijkmaker en net voor rust maakte Vince Van Gestel de 1-2.

In de tweede helft werd het eenrichtingsverkeer maar HIH hield goed stand en dan is het toch altijd bang afwachten tot het laatste fluitsignaal want op de counter of foutje kon er nog altijd de gelijkmaker voor HIH vallen.

Eindstand 1-2. SKS sluit weer aan met de top van het klassement.' (VN- foto NNieuws).