Een gehavende thuisploeg bleef tot het vijfde kwartier goed mee acteren. De 1e helft bracht geen echte kansen op. Ruststand 0-0.

Co-leider Wezel kon pas in de 63' de SKS-code kraken. Alban Grepie werd de speler van de match met een zuivere hattrick : 0-1 (63'), 0-3 (84') en 0-4 (90'). Nick Janssen zorgde nog voor de 0-2 (80').

'De uitslag is wat overdreven, maar ons jong team heeft z'n best gedaan met een groot hart', zegt SKS-T2 Werner Holemans. 'We zijn met een gehavende ploeg strijdend ten onder gegaan, de rode lantaarn blijft, dat doet pijn.

Er gaan zeker betere tijden aanbreken. Volgend weekend volgt de  verplaatsing naar VV Laakdal, de week daarop thuis tegen co-leider St.-Dimpna'.

Wezel-coach Kurt Van de Paer was duidelijk : 'De 1e helft was het moeilijk voetballen tegen een stug verdedigend Herentals dat met 6 achteraan speelde. Ons tempo lag veel te laag. Tijdens de rust heb ik de jongens wel opgepept. De thuisploeg heeft zich goed verweerd tot de 0-1 viel. Daarna stortte hun systeem in en konden we vrijuit counteren tot de 0-4. Nog een pluim voor Alban Grepie met z'n zuivere hattrick.'

Ref Franky Omloop meldde na de match dat hij 10,8  km had afgelegd.  Een mooi resultaat voor een +40-er...