Trainer en bestuur van SKS Herentals waren euforisch met de vroege 0-2, maar beseften als geen ander dat een wedstrijd 90' duurt. Rustig blijven en de match controleren en uitspelen: de succesformule van SKS Herentals.

Gert Vleugels SKS-trainer was er gerust in. Met 26 doelpunten kreeg SKS Herentals er erg weinig binnen. Op voorsprong komen, bleek vaak genoeg voldoende voor winst.

Voorzitter Gerrit Van Nueten en Steven Haest, chef sportieve cel : 'Uitblinkers vandaag en in de rest van het seizoen aanduiden doen we niet. De titel is het werk van één ploeg, van allemaal jongens van rond de kerktoren.

We willen vooral ook alle vrijwilligers, jeugdtrainers, sponsors in het behalen van de titel betrekken. Hoofdsponsor Vastgoed Heylen kwam zondag alvast meefeesten.

Voor volgende seizoen hoopt iedereen bij SKS Herentals terecht te komen in de Geelse reeks van 3e provinciale. Het kan alleen maar enkele knappe affiches opleveren. De spelers die mee de titel behaalden, zullen ook de kans krijgen om zich volgend seizoen in 3e provinciale te bewijzen.

Het bestuur heeft ook daar de vaste wil de club financieel gezond te houden, en te investeren in de accommodatie', besluiten superblije voorzitter Gerrit Van Nueten en Steven Haest, chef sportieve cel.