De laatste thuismatch voor SKS Herentals was tegen KFC  Mol. Op uitnodiging van de club was er voor de wedstrijd een reunie van oud-SK Herentals spelers, zoals er in het begin van het seizoen er eentje was voor de oud-Sefa spelers en er volgend seizoen al eentje gepland is van oud SKS-spelers.

SKS kwam al in de 10e minuut op voorsprong via Verlooy. Een 5-tal minuten later stelden de bezoekers gelijk.

De 1-1 stand bleef behouden tot aan het eindsignaal en was een terechte uitslag en een opsteker voor de spelers van de thuisploeg.

Het is nu aftellen naar de laatste match volgende week op Halle om dit seizoen af te kunnen sluiten.Er volgt dan nog het jeugdtornooi en het inzaaien van de terreinen. Nadien wordt er gefocust  op de zoektocht naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Er werden ondertussen al enkele versterkingen aangetrokken. (pp)