U bent hier

SKS houdt puntje thuis tegen Mol in laatste thuismatch van het seizoen : 1-1

Herentals
23.04.2018 - 09.46u
Door: Mark Jaspers

De laatste thuismatch voor SKS Herentals was tegen KFC  Mol. Op uitnodiging van de club was er voor de wedstrijd een reunie van oud-SK Herentals spelers, zoals er in het begin van het seizoen er eentje was voor de oud-Sefa spelers en er volgend seizoen al eentje gepland is van oud SKS-spelers.

SKS kwam al in de 10e minuut op voorsprong via Verlooy. Een 5-tal minuten later stelden de bezoekers gelijk.

De 1-1 stand bleef behouden tot aan het eindsignaal en was een terechte uitslag en een opsteker voor de spelers van de thuisploeg.

Het is nu aftellen naar de laatste match volgende week op Halle om dit seizoen af te kunnen sluiten.Er volgt dan nog het jeugdtornooi en het inzaaien van de terreinen. Nadien wordt er gefocust  op de zoektocht naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Er werden ondertussen al enkele versterkingen aangetrokken. (pp)


imageMeer nieuws

Dominic De Gruyter PFL : 'Opdrachten strikt beperkt nu, maar we bouwen verder, ook tijdens deze crisis'

Internationaal | Kempen regio | Nationaal 04.04.2020 - 17.51u reading time6min

PFL uit Beerse, dat audiovisuele ondersteuning aanbiedt, maakt zich klaar om na de coronacrisis nog sterker naar voor te komen. Het bedrijf is bezig met een uitbreiding én de opstart van een buitenlandse vestiging.

'Door de veiligheidsmaatregelen met de coronacrisis zijn ook bij PFL veel opdrachten weggevallen of uitgesteld', zegt zaakvoerder Dominic De Gruyter.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto