SKS Herentals haalde opgelucht het einde in de met 5-3 gewonnen bekerpartij tegen Immer Voort. SKS Herentals overklaste de bezoekers in de eerste helft maar gaf de voorsprong nog bijna knullig uit handen. SKS Herentals trad aan in nieuwe uitrusting.

Het onbreken van Christophe Verstappen en het uivallen van Jesse Wampers in de verdediging van SKS Herentals lagen zeker mee aan de basis van de bijna terugkeer van Immer Voort.

Oppurtunist Ben De Groof scoorde de 1-0 na 6'. Meteen het eerste doelpunt van een SKS-speler in de nieuwe donkerblauwe truitjes van The Harp. Op het kwartier trapte Pironet een vrijschop perfect op het hoofd van Nick Buck die onhoudbaar inkopte.

De fel belaagde Pironet maakte er op de 21' met een prachtige vrije trap 3-0 van. Jesse Wampers maakte er 3' voor rust 4-0 van nadat de bezoekende doelman samen met zijn verdedigers de bal maar niet wegkreeg.

Een mistasten in de thuisverdediging zorgde 1' later voor een verrassende 4-1, meteen de ruststand.

Na de rust leek SKS Herentals op zijn elan verder te gaan. Tom Jeurissen, Ben De Groof, Xander Pironet (met een heerlijk hakje) schotelden Ben De Groof zijn 2e doelpunt van de avond op.

En toen viel alles stil. Immer Voort profiteerde daarna maximaal van het slecht uitverdedigen van SKS en kwam nog terug tot 5-3.