Patrick Van Looy SKS  : "Zoals vorige week tegen Halle waren we vanaf het begin bij de les.  Iedereen kende zijn taak en voerde die naar behoren uit.   Zandhoven geraakte niet in hun spel, en dat was de volle verdienste van SKS Herentals. Voor de rust hadden ze welgeteld één kans bij elkaar gevoetbald en daar moest onze doelman zelfs zijnhanden nog niet voor uit de mouwen steken. SKS speelde een resem kansen bij elkaar maar die werden niet omgezet in doelpunten.

In de tweede helft hetzelfde scenario. Het duurde tot inde 67'.vooraleer de tot dan onzichtbare Romand de 1-0 tegende netten prikte. 2' later hingen de bordjes weer oververdiend in evenwicht. Sukmuang zette een strafschop om. In de 90' werd dezelfde Sukmuang langs links de diepte ingestuurd. Hij bediende met zijn voorzet Robin Ceulemans, die met een strak schot de doelman tot een wereldsave dwong. Daarbij loste hij echter de bal
en de goedgevolgde Tom Peeters prikte de bal in het mandje. Enorme ontlading
bij SKS want de eerste verdiende overwinning was een feit. Maar dat was
zonder Sinterklaas gerekend,  want de brave man deed zijn blije intrede in de
92e minuut en legde de bal op de stip en bezorgde Zandhoven in extremis
nog een punt.  Kom op gasten, we zijn goed bezig en wij zijn geen ploeg die verdient om op de laatste plaats te staan.  Doe zo voort en het tij zal wel keren." (PVL).

Zondag gaan de jongens van trainer Pauwels tegen de buren uit Hezewijk voluit voor de eerste overwinning van het seizoen.