U bent hier

Sla je slag met de Tankslag

Geel | Kempen regio
03.12.2018 - 13.58u
Door: Mark Jaspers

IOK organiseert voor de 3de keer groepsaankoop voor sanering van stookolietanks

Heel wat eigenaars die zijn overgeschakeld op aardgas of hernieuwbare energie laten hun oude stookolietank in de grond zitten. Vaak laten eigenaars na om de tank te verwijderen. Hier zijn echter grote milieurisico's aan verbonden. Zo kunnen de tanks na verloop van tijd beginnen lekken, waardoor bodem en grondwater zwaar vervuild kunnen raken door stookolieresten.

Samen met 26 gemeenten organiseert IOK deze winter een groepsaankoop voor de sanering van stookolietanks. Door samen de markt op te gaan, willen we goede voorwaarden voor een kwaliteitsvol aanbod bekomen. Experts zorgen voor deskundige begeleiding bij de beoordeling van de offertes.

Infoavonden

Er werden infoavonden georganiseerd in verschillende gemeenten. Volgende infoavonden staan binnenkort op het programma.

Oud-Turnhout - di 4 december 2018 - GC De Heischuur, Schuurhoven 2 

Balen - do 10 januari 2019 - VC De Kruierie, Bevrijdingsstraat 1

Vrijblijvend inschrijven is nu al mogelijk via www.iok.be/tankslag. Na inschrijving word je verder op de hoogte gehouden over het verloop van de actie in jouw gemeente.

Verdere vragen? T 014 56 42 56

Resultaten vorige tankslag

IOK organiseerde in de winters van 2009-2010 en 2014-2015 al een groepsaankoop voor de sanering van stookolietanks met groot succes. 1.889 gezinnen lieten hun tank saneren via de groepsaankopen.

Getuigenis deelnemer vorige editie

Gert uit Geel liet in 2015 zijn tank saneren via de groepsaankoop. "Ik zou iedereen aanraden om vrijblijvend deel te nemen aan de tankslag. Ik nam enkele jaren geleden deel en zowel qua prijs als professionaliteit was dit helemaal in orde."

10de groepsaankoop

Sinds 2009 organiseert IOK jaarlijks groepsaankopen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto