U bent hier

Slachthuisstraat, Eekhoornstraat en Bremdoorstraat zijn ‘Gezelligste buurt 2017’

Mol
18.01.2018 - 10.57u
Door: Herman Gezelle

De Slachthuisstraat, Eekhoornstraat en Bremdoornstraat mogen zich de gezelligste buurt van 2017 noemen. Uit de 60 subsidieaanvragen voor wijk- en buurtfeesten die in 2017 bij de dienst toerisme binnenkwamen, trok een onschuldige hand op 16 januari één wijk- en buurtfeest.

In hun buurt prijkt binnenkort een bordje met het opschrift 'Gezellige buurt 2017'. Wil jouw buurt meedingen naar de titel 'Gezellige buurt 2018'? Vraag dan een subsidie aan via www.gemeentemol.be > E-loket > wijk- en buurtfeest, aanvraag subsidie.

Jaarlijks ontvangt de dienst toerisme heel wat aanvragen voor een subsidie voor een straat-, wijk- en buurtfeesten. Met deze subsidie wil het gemeentebestuur deze toffe initiatieven graag stimuleren en ondersteunen. Organiseer je met je buren ook zo'n feest? Vraag dan zeker een subsidie aan. Meteen ding je mee naar de titel 'Gezellige buurt 2018'. Elke straat in onze gemeente mag deelnemen.

Hoe aanvragen?

Surf naar www.gemeentemol.be > E-loket > wijk- en buurtfeest, aanvraag subsidie. Vul het formulier in. Voeg er een leuke foto bij van het feest, en klik op verzenden. In 2019 trekt Mol uit alle inzendingen één winnaar.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto