U bent hier

Smaakmakers in Olen wordt online cateraar : 'Toekomstgericht'

Kempen regio | Neteland | Olen
15.11.2021 - 09.44u
Door: Herman Gezelle

Op zaterdag 27 november is de fysieke winkel van culinaire slagerij Smaakmakers voor de laatste keer geopend.

Na deze datum kunnen klanten enkel nog via de webwinkel www.smaakmakers.eu of via mail of telefoon bestellen. Bestellingen kunnen nog steeds opgehaald worden op het vertrouwde adres aan de Kapellekensstraat.

Bestel kwaliteitsvlees en culinaire schotels op elk moment van de dag De fysieke winkel mag dan sluiten, online blijft Smaakmakers springlevend.

De verschuiving van een fysieke winkel naar online bestellen, is een logische keuze volgens zaakvoerder Jelle Ver Berne: "Klanten kunnen via de webshop vlot en eenvoudig 24 op 24, 7 op 7 mals vlees of schotels op maat bestellen.

De klant kiest een geschikt afhaalmoment en hoeft niet aan te schuiven. Toch blijven we persoonlijk contact houden met onze klanten bij de afhaling omdat we dat enorm belangrijk vinden. Ook online blijft Smaakmakers synoniem voor lekker vlees en heerlijke gourmet-, barbecue en feestschotels. Vanaf 28 november wordt ons aanbod specifieker.

Afhankelijk van wat we die dag moeten bereiden voor onze traiteur- en andere services, zullen we telkens bepaalde vleessoorten aanbieden. Die kan je dan dagvers bestellen. De klassieke Américain, kip curry, spaghettisaus en beleg zullen echter verdwijnen."

Verder uitbreiden met het oog op de toekomst

Deze overgang is een positieve evolutie voor Smaakmakers. Toch verdwijnt met de fysieke winkel een vaste waarde uit het Olense straatbeeld. In 1982 startte vader Tony Ver Berne hier immers zijn keurslagerij.

Volgens Tony was dit geen gemakkelijke maar wel een logische beslissing: "We hebben hier in Olen 39 jaar het beste van onszelf gegeven. Zo hebben we door de jaren heen zeer nauwe banden met onze klanten opgebouwd.

We zijn hen dan ook super dankbaar voor hun jarenlange vertrouwen. Zowel voor hen als voor ons wordt het even aanpassen. We hopen alvast veel van onze klanten online terug te zien."

Zoon Jelle blijft trouw aan de traditie en werkwijze van zijn vader maar wil het verhaal van Smaakmakers de toekomst in loodsen: "Voor onszelf is dit nieuwe hoofdstuk een win-win situatie.

Het creëert de tijd en ruimte die we nodig hebben om onze groeiende traiteurservice en horecazaken Bistro Le Paige en Tafereel in Herentals verder uit te bouwen.

Belangrijk om te weten is dat onze voltallige ploeg personeel van de slagerij aan het werk blijft. Zij blijven zich dagelijks inzetten om alle bestellingen tijdig klaar te krijgen zoals mensen dat al jaren van ons gewoon zijn.

"Bestellen voor de feestdagen was nog nooit zo eenvoudig Ook dit jaar kan je trouwens weer genieten van een overheerlijk Kerst- en Nieuwjaarsfeest door online de bereide feestgerechten van Smaakmakers te bestellen.

Samen met de hele familie genieten van elkaars gezelschap, van fantastische momenten én van lekker eten, dat is waar het tijdens de feestdagen om draait.

Op de webshop van Smaakmakers vind je het volledige feestaanbod online terug. Bestellen kan met een simpele muisklik. Kapellekensstraat 2, Olen info@smaakmakers.eu

imageMeer nieuws

Voka : 'Starters zorgen voor 7.800 nieuwe jobs in Mechelen en Kempen'

Voka : 'Starters zorgen voor 7.800 nieuwe jobs in Mechelen en Kempen'
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 18.01.2022 - 08.12u

Icoon Jules Müller overleden (93)

Icoon Jules Müller overleden (93)
Herentals | Neteland 17.01.2022 - 19.43u

Overlegcomité komt vrijdag opnieuw samen

Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 17.01.2022 - 19.33u

14,3 miljoen euro extra om binnenvaart een boost te geven

14,3 miljoen euro extra om binnenvaart een boost te geven
Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 17.01.2022 - 17.13u

Provincie Antwerpen zet glastuinbouwsector in de kijker

Provincie Antwerpen zet glastuinbouwsector in de kijker
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen 17.01.2022 - 16.49u

Loos brandalarm in Kleerroos

Loos brandalarm in Kleerroos
Herentals 17.01.2022 - 12.11u

HIK CVO : 'Klaar voor 2022, klaar voor een frisse start'

HIK CVO : 'Klaar voor 2022, klaar voor een frisse start'
Geel | Herentals | Kempen regio | Neteland 17.01.2022 - 11.10u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto