U bent hier

Smallestraat Mol vanaf 31 januari tien dagen onbereikbaar via Statiestraat

Mol
27.01.2022 - 07.51u
Door: Herman Gezelle

Vanaf maandag 31 januari wordt de smalle overgangsstrook in natuursteen aan de granieten oprijband in de Statiestraat heraangelegd.

Hierdoor is de Smallestraat tijdelijk niet bereikbaar via de Statiestraat. Om bewoners en leveranciers toegang te geven, voert het gemeentebestuur tijdelijk tweerichtingsverkeer in vanaf het kruispunt met de Bergstraat. De werken nemen tien dagen in beslag.

Deze timing geldt onder voorbehoud van de weersomstandigheden en het vlotte verloop van de huidige natuursteenwerken in de Molenstraat.

De natuursteenwerken in de Smallestraat vormden de eerste fase van het grote herstellingsproject in 2017, waarbij verschillende werkzones doorheen het Centrum structureel werden aangepakt.

De nieuwe verharding werd correct uitgevoerd, waardoor we mogen rekenen op een lange levensduur.  De overgangsstrook tussen de oprijband en de kleinschalige natuursteenverharding mag best nog preventief verstevigd wordt. Hiervoor moet de aannemer enkele rijen klinkers uitbreken en vervangen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto