U bent hier

Smits top 20: stem op je favoriete schilderijen en win Museumpas

Mol
17.06.2020 - 14.58u
Door: Lex Verellen

De 'Smits top 20' is een selectie van twintig topwerken uit de volledige collectie van het Jakob Smitsmuseum. Voor een waarderingstraject selecteerden het museumteam en een aantal Smitskenners deze topwerken.

Afgelopen weken stelden we de werken voor aan het grote publiek. En nu is het aan jou! Stem voor 30 juni op jouw top drie via www.gemeentemol.be/smitstop20 en maak kans op een Museumpas.

Via www.gemeentemol.be/smitstop20 selecteer je je persoonlijke top 3. Je laat je e-mailadres en telefoonnummer achter zodat het museum je kan contacteren als jij de gelukkige winnaar bent van een Museumpas. Dit pasje geeft je een volledig jaar gratis toegang tot tal van musea in België. Op 1 juli maken we de winnaar bekend.

Waarderingstraject

Het Jakob Smitsmuseum startte in 2018 met het schrijven van een collectieplan. Dat is, heel kort gezegd, een plan waarin je beschrijft wat je collectie precies inhoudt en wat je er allemaal mee wil doen.

Om dit plan een goed fundament te geven, koppelde het museum hieraan ook een waarderingstraject. We zetten het beste uit onze collectie op een rij en selecteerden voor jou dé 20 topwerken. En nu kennen we graag jouw favorieten.

Meer info: Jakob Smitsmuseum, 014 31 74 35, jakobsmits@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto