Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sneyders uit Herentals en Specialty Equipment sluiten exclusieve distributie-overeenkomst voor Verenigde Staten

sneyders

Sneyders uit Herentals en Specialty Equipment  is aangesteld als exclusieve verdeler van Sneyders in de Verenigde Staten voor haar automatische flessen en jerrycan vul- en doppensluitmachines.

Via het verkoopsnetwerk van Specialty Equipment en dankzij de aftersales capaciteiten van Specialty Equipment, zal SNEYDERS haar aanwezigheid in de VS kunnen versterken. SNEYDERS, een innovatieve Belgische fabrikant van vul- en sluitmachines, biedt een compleet gamma van in-line vulmachines en doppensluiters voor vloeibare producten in flessen, jerrycans, vaten en IBC’s. De producten worden gedoseerd met behulp van pistons, flow meters of weegschalen.

Specialty Equipment is gevestigd in Houston (TX) en fabriceert afvulapparatuur voor vaten en IBC's. Het heeft klanten over heel de Verenigde Staten en binnen diverse industrieën. Specialty Equipment wenst haar aanbod aan bestaande klanten aan te vullen en nieuwe markten te ontwikkelen.

Yves Van Bavel, CEO SNEYDERS : "Wij zijn ervan overtuigd dat Specialty Equipment voor ons de juiste partner is om onze aanwezigheid in de VS uit te bouwen. Hun lange termijn aanwezigheid in de markt, hun after sales support en hun ervaring met afvulapparatuur in combinatie met onze state of-the-art technologie zal klanten nieuwe mogelijkheden bieden voor de afvul- en doppensluitersprojecten."

"Wij krijgen van onze klanten een groot aantal aanvragen voor afvulmachines voor flessen en jerrycans waarvoor wij niet de juiste oplossing hadden", zegt Corey Seiver, CEO Specialty Equipment." We zijn op zoek gegaan naar een fabrikant/partner die hoogtechnologische afvulapparatuur aanbiedt met aandacht voor de veiligheid van de operator en gebruiksgemak. Die hebben we gevonden met SNEYDERS".

Specialty Equipment zal de SNEYDERS machines voorstellen op de Pack Expo show in Chicago in oktober 2022.'

URL
URL

Geelseweg 7, Herentals, België

sneyders

Deel dit artikel