Een wedstrijd spelen op zondagmiddag 12 uur, dat waren we niet gewoon, en dat was op het veld in Hoboken ook te zien. De Hertalse spelers keken er naar en konden moeilijk in hun ritme geraken.  Na 4 min was de stand 5 – 0. Enkel Vervoort (na 4min 30 sec.) en Verbeeck kwamen tot scoren en zo werd het 1e kwart afgesloten met 21 – 10.

Herentals plaatste een 0-6 en kwam zo terug tot op 5 punten, viel dan terug stil 31-20, en uiteindelijk werd er gerust met 33-27 op het scorebord. Met deze ruststand konden de meegereisde supporters nog leven, maar de 3e en 4e kwart brachten geen beterschap.

Janssens en Dubrul, elk met 5 punten bezorgden Soba direct een comfortabele voorsprong. Samen met Ibens en Van den Berghe zorgden zij ervoor dat de bezoekers geen aanspraak meer konden maken op de overwinning.