Altijd al eens achter de schermen van het Sociaal Huis willen gluren? Ooit al langs geweest bij lokaal dienstencentrum Luysterbos? Ken je het verschil tussen het oude rusthuis en het moderne woonzorgcentrum? Zondag 15 maart ontvangt het Sociaal Huis van Geel jou met open armen. Breng gerust je kinderen, familie en vrienden mee, want iedereen is welkom!

Het Sociaal Huis in Geel zet op 15 maart voor jou haar deuren open. En dat mag je letterlijk nemen, want je mag ook een kijkje nemen op plaatsen waar normaal geen bezoekers komen.

Op het binnenpleintje aan het dienstencentrum vind je allerlei infostandjes. Zo krijg je de kans om ook kennis te maken met welzijnsdiensten die niet in het Sociaal Huis gevestigd zijn. Sluit aan bij een van de rondleidingen langsheen de verschillende diensten in het Sociaal Huis en het dienstencentrum. Of geniet bij een gratis hapje en drankje van een fijne babbel.

Het Sociaal Huis is er voor iedereen en heeft voor elke levensfase een waardevol aanbod aan activiteiten, ondersteuning, hulp en oplossingen.

Dit jaar staat in het teken van Dimpna, de patroonheilige die aan de basis ligt van de traditie van de Geelse gezinsverpleging. Elke vijf jaar wordt zij gevierd tijdens de Sint-Dimpnaommegang en het grootse totaalspektakel Gheelamania.

Als Barmhartige Stede neemt de stad in dit Dimpnajaar ook deel aan de Dag van de Zorg. Zo toont de stad dat 'zorgen voor' deel blijft uitmaken van het Geelse DNA.

Sociaal Huis Geel
J.B.-Stessensstraat 69
014 56 70 00
sociaalhuis@geel.be