De samenwerking tussen Sofi Van Ussel, directeur van Unizo provincie Antwerpen, en de organisatie is beëindigd. Over de reden van het ontslag wordt niet gecommuniceerd.

De samenwerking tussen de directeur en Unizo werd vorige week stopgezet.

"De omstandigheden hiervan zijn een interne aangelegenheid waarover we verder niet communiceren", zegt Filip Horemans, woordvoerder van Unizo nationaal.

Sofi Van Ussel was vorige week al niet meer aanwezig op de bekendmaking van de Antwerpse finalisten voor de KMO van het jaar, een organisatie van Unizo.

Sofi was sinds mei 2016 directeur van Unizo provincie Antwerpen. "Ik heb mij 3 jaar lang ingezet voor de ondernemers van de provincie Antwerpen, in goede samenwerking met de lokale afdelingen. Dat heb ik met hart en ziel gedaan", aldus Sofi Van Ussel.

Over haar opvolging bij Unizo Antwerpen is nog niets bekend. Filip Horemans: "We zullen daarover communiceren wanneer daar meer duidelijkheid over bestaat." (sv-pp)  Foto : Sofi Van Ussel samen met Wilfried Broeckx, zaakvoerder van Bistro Julienne Noorderwijk / Nnieuws archief.