U bent hier

Sofi Van Ussel, directeur van Unizo provincie Antwerpen, verlaat organisatie

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen
29.10.2019 - 10.43u
Door: Herman Gezelle

De samenwerking tussen Sofi Van Ussel, directeur van Unizo provincie Antwerpen, en de organisatie is beëindigd. Over de reden van het ontslag wordt niet gecommuniceerd.

De samenwerking tussen de directeur en Unizo werd vorige week stopgezet.

"De omstandigheden hiervan zijn een interne aangelegenheid waarover we verder niet communiceren", zegt Filip Horemans, woordvoerder van Unizo nationaal.

Sofi Van Ussel was vorige week al niet meer aanwezig op de bekendmaking van de Antwerpse finalisten voor de KMO van het jaar, een organisatie van Unizo.

Sofi was sinds mei 2016 directeur van Unizo provincie Antwerpen. "Ik heb mij 3 jaar lang ingezet voor de ondernemers van de provincie Antwerpen, in goede samenwerking met de lokale afdelingen. Dat heb ik met hart en ziel gedaan", aldus Sofi Van Ussel.

Over haar opvolging bij Unizo Antwerpen is nog niets bekend. Filip Horemans: "We zullen daarover communiceren wanneer daar meer duidelijkheid over bestaat." (sv-pp)  Foto : Sofi Van Ussel samen met Wilfried Broeckx, zaakvoerder van Bistro Julienne Noorderwijk / Nnieuws archief.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto