Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Softwarebedrijf uit Herentals verovert de Caribbean

Phronesyss

De vraag naar softwareoplossingen voor kwaliteit, veiligheid en milieu stijgt niet enkel in België, maar wereldwijd.

Deze globale trend merkt ook het software- en consultancybedrijf Phronesyss BV uit Herentals, die afgelopen week het vliegtuig namen naar de ABC-eilanden. 

Phronesyss ondersteunt bedrijven al jarenlang met digitale tools en advies op vlak van veiligheid (Safety), gezondheid (Health), milieu (Environment) en kwaliteit (Quality).

“Wij merken dat de vraag laatste jaar een intense groei kent, en niet enkel in België maar wereldwijd”, aldus Ian Perkins, CEO van Phronesyss. “We zijn daarom een partnership aangegaan met Bernd Zalewski (QESH Services NV) om de markt in de ABC-eilanden te betreden.”

Met Ian Perkins (CEO) en Dylan Verschaeren (COO) als vertegenwoordigers organiseerde het bedrijf een tal van groepsdemo’s en ontmoetingen in Aruba om de Phronesys tool toe te lichten.

“We zijn heel blij met de opkomst en het enthousiasme van de mensen”, verklaart Dylan Verschaeren. “Bedrijven uit verscheidene sectoren uit de ABC landen waren aanwezig om kennis te maken met het systeem en om de voordelen te bespreken. Een eiland vol cultuur en opportuniteiten.”

Naast nieuwe connecties te leggen, bezocht het bedrijf ook reeds bestaande klanten. Zo zeggen John Wardlaw, IMS Coordinator van het bedrijf Balashi Beer Tropical Bottling Company, en Warren Stanley, hun managing director: “Phronesyss is the best kept secret on the island; everyone should use it!”

https://phronesys.eu/

Phronesyss

Phronesyss

Hannekenshoek 15, Herentals, België

Phronesyss

Deel dit artikel