Nnieuws en Aldhem organiseerden maandag nog een Oudjaar wedstrijd last minute met een gratis duoticket om in Aldhem voor 2 personen Oudjaar te gaan vieren.  Sonja Dierckx van het Eilandje in Herentals mag op onze kosten voor 2 personen gaan feesten vanaf 19u in Aldhem tot de vroege uurtjes (04u).  Het juiste antwoord was : Jagersdreef 1, 2280 Grobbendonk.  Uit 689 mails uit heel Vlaanderen met het juiste antwoord, trok de jury Sonja Dierckx als winnaar.  Prettige Feesten!

Feesten met zanger Pino Baresi (foto) en Laura Omloop

Op Oudejaarsavond concerteren de bekende Italiaanse-Belg zanger Pino Baresi en Laura Omloop in de feestzalen van Hotel Aldhem in Grobbendonk.  Het wordt een denderende nacht vol verrassingen en gastronomische hoogstandjes all in: aperitieven,  feestlijke hapjes, uitgebreide diner, drinks, champagne Mumm om middernacht en een spetterende show.

Pino Baresi werd geboren als Giuseppe Chimienti in Bari, een grote havenstad in de enkel van de "laars" van Italië.   Pino´s zangcarrière startte in 1990 na een finaleplaats in de VTM soundmixshow.   In 1991 veroverde hij weer een finaleplaats in Henny Huysman's soundmix met "Se Bastasse" van Eros Ramazzotti (foto). Ook Marco Borsato had een plaats in deze finale. Een optreden in de populaire Honeymoon Quiz bleef niet uit. Voor "De Gouden Zeemeermin", nu Eurosong, werd Pino in 1996 geselecteerd maar haalde de finaleplaats niet.Ook "Het Witte Paard" in Blankenberge was in 1996 en 1997 geen onbekende voor hem.  Sedertdien treedt hij op in zijn eigen typische stijl door het brengen van internationale successongs.  

Afspraak in Aldhem op Oudjaar.  Aldhem behoort tot de internationale hotelgroep BEST WESTERN PLUS.