Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sophie Gabriels lijsttrekker GBL en kandidaat-burgemeester Herenthout : 'Verandering is meer dan nodig'

Sophie Gabriels lijsttrekker

De leden van GBL hebben unaniem Sophie Gabriels aangeduid om haar lijst voor de Herenthoutse gemeenteraadsverkiezingen te trekken. De 44-jarige Sophie zetelt in de gemeenteraad, politieraad, toerismeraad en raad van lokale economie.

Sophie: “GBL heeft in het verleden bewezen een meerwaarde te zijn voor Herenthout. Door in de voetsporen van mijn vader Roger Gabriels te treden mag ik rekenen op de steun en kennis die hij tijdens zijn politieke carrière heeft verworven.

Roger Gabriels was een zeer populair politicus in het Stoetersdorp : 1995-2000 Schepen van sport, recreatie en toerisme 2000-2006 Schepen van sport, milieu, verkeer en mobiliteit 2006-2012 Burgemeester, bevoegd voor burgerlijke stand, politie, brandweer, sport, huisvesting en landbouw 2012-2017 Burgemeester, bevoegd voor burgerlijke stand, politie, brandweer, sport, huisvesting, personeel en bestuurszaken, openbare werken, patrimonium, land- en tuinbouw en groenbeheer” 2017 Burgemeester op rust 2018 Ere-burgemeester”.

Verandering is meer dan nodig, stelt de kersverse lijsttrekker. “Als de Herenthoutse kiezer mij hiervoor een mandaat geeft, zal ik mijn verantwoordelijkheid dan ook niet ontlopen. Ik ben er klaar voor.” Het programma en de andere kandidaten zullen in de loop van de zomer bekend gemaakt worden.

GBL Herenthout

GBL Herenthout

Sophie Gabriels lijsttrekker

Deel dit artikel