U bent hier

Soprema opent nieuw state-of-the-art opleidingscentrum Club Expert : investering €2,5 miljoen

Grobbendonk | Internationaal | Vlaanderen
01.07.2017 - 09.58u
Door: Herman Gezelle

Samen met 550 genodigden heeft waterdichtings- en isolatiefabrikant Soprema vrijdagavond aan Bouwelven zijn nieuwe opleidings- en kenniscentrum voor noordwest Europa in Grobbendonk geopend : state-of-the-art Club Expert.

Het bedrijf investeerde daarvoor €2,5 miljoen.

De officiële opening  vond plaats in aanwezigheid van Pierre-Etienne Bindschedler, achterkleinzoon van de oprichter en huidig eigenaar van Soprema, samen met Leo Hoekstra, CEO North-West Europe, en Marc Geerts, commercieel directeur.

Soprema, dat deel uitmaakt van een internationale groep met 2,3 miljard euro omzet, zag zowel het personeelsaantal als de omzet in Grobbendonk de voorbije jaren verviervoudigd waardoor een nieuw kantoorgebouw zich opdrong.

Ontmoetingsplek
Het nieuwe gebouw is niet enkel op het vlak van energie vooruitstrevend. De kantoren werden tegelijk ingericht voor het nieuwe werken. "We willen samen met onze klanten groeien en voorzien daarom niet alleen opleidingsmogelijkheden maar ook extra 'flex desk' kantoorruimtes voor het groeiende team", aldus Leo Hoekstra.

"Het nieuwe opleidingscentrum is tegelijk een ontmoetingsplaats voor professionals: kennisoverdracht en inspiratie zijn hierbij de belangrijkste drijfveren. Van beginner tot expert, we zorgen voor een programma op maat voor diverse soorten waterdichting en isolatie."

Aannemer Mathieu Gijbels is trots op dit nieuwe referentieproject in de Kempen. "We zijn fier dat we het vertrouwen van Soprema kregen om hun bouwdromen te realiseren", zegt Mathi Gijbels, CEO van Mathieu Gijbels. (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto