U bent hier

Sp.a Herentals houdt nieuwjaarsreceptie

Herentals | Neteland
14.01.2018 - 13.17u
Door: Mark Jaspers

Zondagmiddag hield Sp.a Herentals haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in de Lakenhal.  In navolging van N-VA vrijdag, was dit de volgende receptie in het rijtje. Uiteraard waren alle sleutelfigren van de socialistische partij aanwezig net zoals delegaties van Groen, CD&V en enkele leden van Liberale vrouwen.

De gasten werden verwelkomd met een glaasje en een speech van de partijvoorzitter. Nadien kwamen burgemeester Jan Bertels (die zich liet introduceren met een leuk 'Ik ben Hertals'-filmpje), en de vrouwelijke schepenen van de partij aan het woord (Hendrickx, Baeten, Bergen).

In zijn speech sneerde de burgemeester enkele keren naar N-VA en benadrukte dat Herentals een 'dementievriendelijke gemeente blijft en beter niet bestuurd wordt door een immigrante'. (nvdr. Yoleen Van Camp uit Kasterlee).

De nakende verkiezingen en de gerealiseerde projecten van de afgelopen legislatuur werden ook naar voren gebracht. Burgemeester Jan Bertels : 'Ik benadruk de zeer goede samenwerking met de CD&V tijdens de afgelopen regeerperiode.  Ik hoop deze na de verkiezingen te kunnen verder zetten.'

Enkele dames achter de politiekers werden in de bloemen gezet. Er was een afscheidsmoment voor oud-burgemeester Jan Peeters.

Na de plichtplegingen was er tijd voor drank en hapjes, was er een muzikaal optreden en werd er onderling met de 'nodige terughoudendheid al vooruit gekeken naar 14 oktober 2018.'

Wordt vervolgd.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto