U bent hier

Spaghettifestijn Ola Africa

Neteland
26.08.2013 - 21.53u
Door: Hans Van Donderen

Het avontuur

654 km op de mountainbike door Senegal, 12 dagen, 7 etappes, emotie, avontuur en veel, héél veel zand!

Deze ingrediënten zullen er vast en zeker voor zorgen dat wij met “Vélo Afrique” een prachtige belevenis mogen meemaken… om nooit meer te vergeten.

Samen met Tom Meeusen en nog  39 andere deelnemers zullen wij deze sportieve uitdaging opnemen en van 26 maart tot 6 april 2014 van St Louis naar Dakar fietsen! Een onderdompeling in de unieke Afrikaanse cultuur waarbij ieder op eigen tempo, maar mét de nodige teamspirit, zal kunnen genieten van etappes door woestijn, savanne en authentieke dorpen.

Het goede doel: Bonjour Afrique

Met onze deelname aan deze mountainbike tour steunen we Bonjour Afrique vzw . (meer info: www.bonjourafrique.be)

Met de opbrengst kan Bonjour Afrique immers een nieuwe school bouwen in Senegal-Dakar.In Medina Gounass werden reeds twee scholen gebouwd die ondertussen een educatief en sociaal centrum zijn geworden binnen de armste wijk van Dakar. Máár… de nood is groot en na de aankoop van een nieuwe bouwgrond wil Bonjour Afrique zich dus volledig geven voor de bouw van nog een nieuwe school.

Wij hopen dus alvast om samen met úw steun voldoende fondsen te kunnen verzamelen voor een betere toekomst voor de kinderen uit Dakar.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto