't Speculaasje uit de Bovenrij kan je vanaf volgende week ook tussen je boterham smeren.  'We hebben er lang naar uitgekeken', lacht zaakvoerster Monique Heyns.

'En we denken ook onze klanten. We kregen de laatste weken massaal de vraag naar onze pasta. Hij heeft dan misschien wel even op zich laten wachten, maar dat is het waard.

We zijn dan ook bijzonder trots om aan te kondigen dat onze speculaaspasta vanaf 15 april verkrijgbaar is in onze winkel.

De creamy pasta is lekker smeuig, en boterzacht van textuur. De crunchy heeft net dat tikkeltje extra. Want zeg nu zelf, zo’n lekker stukje speculaas tussen de pasta heeft toch ook wel iets?

Beiden vind je vanaf donderdag 15 april in onze winkel. Zoiets moet natuurlijk gevierd worden. En daarom delen we op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 april gratis speculaas-pasta-cupcakes uit aan iedereen die vooraf zijn pot speculaaspasta reserveert.

De enige voorwaarde is dat je jouw potten moet reserveren voor 14 april via een online formulier op de website van 't Speculaasje - klik hier.

De reservatie is nodig zodat we weten hoeveel cupcakes we ongeveer moeten bakken. We willen er natuurlijk niet te weinig hebben, maar een hele berg over hebben zou natuurlijk ook jammer zijn', besluit Monique enthousiast.   Foto Heyns/ N.