Ook tijdens de krokusvakantie zorgt speelplein Speelfijn van MPI Oosterlo vzw weer voor een leuke vakantie voor kinderen met een beperking of een vermoeden van een beperking. De laatste tijd komen er meer en meer aanvragen van kinderen die mee willen komen spelen, knutselen, sporten, koken.

De capaciteit is echter beperkt vermits de werking voor een heel groot deel draait op vrijwillige monitoren. Vandaar dat speelplein Speelfijn op zoek gaat naar bijkomende monitoren.

Jaarlijks worden er ongeveer 10 weken speelplein georganiseerd op de campus van MPI Oosterlo. Zo ook in de krokusvakantie. Deze krokusvakantie komen er dagelijks 24 kinderen spelen op het speelplein. Tal van activiteiten worden georganiseerd zodat niemand zich ook maar een moment hoeft te vervelen.

Monitor kan je al worden vanaf 16 jaar. Ben je sociaal en creatief en heb je heel veel goesting om met kinderen met een beperking te werken, dan kan ook jij deel uitmaken van het monitorenteam. 

Je wordt lid van een enthousiast team medewerkers, je wordt ondersteund door professionelen en je krijgt een gerichte vorming. Meer informatie vind je op www.mpi-oosterlo.be bij vrijwilliger. Met vragen kan je terecht bij speelplein@mpi-oosterlo.be.

Achtergrond bij MPI Oosterlo vzw:
MPI Oosterlo vzw is een dienstencentrum voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, al dan niet met bijkomende problemen. We bieden verschillende trajecten en ondersteuningsvormen aan in alle domeinen van het leven: wonen, werken, leren, vrije tijd, sport en cultuur. Inclusie staat hoog in ons vaandel. We werken vanuit principes als 'volwaardig burgerschap' en 'kwaliteit van leven'. Meer info vind je op www.mpi-oosterlo.be