Niemand had gedacht dat het bekerduel tussen 2e-klassers Westerlo en STVV op zo'n thriller zou uitdraaien. Na verlengingen prijkte er een waanzinnige 5-5 op het scorebord. Davy Schollen besliste de wedstrijd met 2 penaltyreddingen.

Na 90 minuten stond er 2-2 op het scorebord.

Nog 6 goals

In de verlengingen namen de bezoekers het commando opnieuw over. Reza omspeelde Cordier en Schouterden was goed gevolgd om de 2-3 tegen de touwen te duwen. Vijf minuten later deden Reza en Schouterden hun combinatie nog eens over en leek de wedstrijd opnieuw gespeeld. Owusu hield de Westelse hoop levendig met een rake kopbal, maar Reza diepte de score toch weer uit met een knappe lob.

Toch voelde je dat het niet gedaan was en dat bleek ook. Laureys maakte er 4-5 van en met een geplaatst schot maakte Wilmet de nooit geziene eindscore rond.

Strafschoppen moesten over de wedstrijd beslissen en STVV kwam als winnaar uit die loterij. Schollen stopte de strafschoppen van Van Belle en Maertens :  2-4. Nooit geziene cijfers.