Een voorstelling van de musical 40 - 45 van Studio 100 in Puurs is zondagavond vroegtijdig beëindigd na aanhoudende technische problemen. Dat bevestigt een woordvoerder bij Studio 100 maandag. De aanwezige toeschouwers krijgen een ticket voor een nieuwe voorstelling.

Op zondag waren er drie voorstellingen van de populaire musical met Jonas Van Geel en Jelle Cleymans in de hoofdrollen. Tijdens de laatste show liep het mis: "Door technische problemen moesten we de voorstelling enkele keren stilleggen", zegt Jan Pieter Boodts van Studio 100. "De derde keer, ongeveer halverwege de musical, hebben we besloten de opvoering te stoppen."

"Het team van 40 - 45 doet er nu alles aan om de technische problemen te herstellen", zegt Boodts. Op 7 november moest er ook al een voorstelling beëindigd worden na technische mankementen, maar die waren volgens de woordvoerder van een andere aard dan de problemen op zondag.

De toeschouwers die maar een halve show te zien kregen, zullen een ticket voor een andere voorstelling krijgen. "We sturen maandag een mail uit naar alle tickethouders met de praktische regeling", zegt Boodts.